Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Omega Guard untuk anak2 pintar cerdas.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lg Maha Pengasih.

selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.
sempena 16 Mei 2014 saya nak ucapkan selamat hari pendidik buat pengunjung blog, sahabat handai, saudara mara dll. semoga usaha anda dalam mendidik anak bangsa akan menambahkan pahala berpanjangan.

sempena hari pendidik nih saya nak share tentang Omega. menjadi tenaga pengajar terutama kanak2 yang masih kecil dan perlu dibantu memang sangat2 mencabar. ada yang sampai stress bila anak murid tak dapat menangkap apa yang cuba disampaikan. sebagai ibu bapa seharusnya kita siap sediakan anak2 kita agar sel2 otak mudah berhubung dan dapat menyerap ilmu bagaikan span... kalau anak2 pintar cerdas mudah laa sikit kerja guru... tak gitu?
Sekilas fakta~Omega guard ialah minyak ikan terbaik dunia yang menggunakan penyulingan molekul 3 peringkat yang sangat eksklusif di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghlangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium. Namun, kenapa kita masih perlu ambil fish oil dalam bentuk kapsul?
1. Ikan2 laut mengandungi merkuri yang tinggi disebabkan oleh pencemaran. Jadi ia memberikan kesan yang tidak baik kepada kesihatan.
2. Kita memasak ikan dalam suhu tinggi yang boleh merosakkan khasiat minyak ikan itu sendiri.


gabungan Omega guard dan Mealshakes adalah pilihan terbaik untuk anak anda.semoga dengan perkongsian ini kita dapat membuat pilihan yang terbaik untuk keluarga dan seterusnya untuk masyarakat. insya-Allah...


Cik Pau (846053)
012.764.0760


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...