Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

vitamin E dan C utk rawatan kulit

hoh.. asik citer tentang slimming set jerk kan... hari nih nak citer tentang customer yang happy lepas consume trial pack set D untuk penjagaan kulit. jom baca testimoni...

"after almost a month consuming vit E, vit C and B comp, all i can say is......i'm satisfied! less breakouts n skin pun moist..alhamdulillah!itupun saya skip 1-2 hari jugak kadang2... alhamdulillah! u r right,consume vits ni kena disiplin.. jgn skip2 sbb i can notice dia punya effect if makan @ tak"

aha... itu laa pesan orang2 yang dah nampak kesannya... jangan skip2 makan sebab effect tak makan tu mmg ketara. bila nak cantik kena laa usaha... yer tak? disiplin makan supplement mmg penting untuk kita pantau kesannya... kalau tak disiplin asyik dapat healing crisis jerk nanti... jangan salahkan supplement yer... huhu...



set D mengandungi :-

a) Vitamin E melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam. membantu pengaliran darah dengan lebih lancar juga membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.

b) B Complex Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein serta Anti stress (sebagai penenang), Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga, menstabilkan hormon dan merawat keletihan. membantu ibu2 berfikiran positif sentiasa(mood baik..) so, bila kurangnya stress dan mood happy, secara automatik penghasilan susu akan lebih lancar. Pengambilan pil perancang memerlukan pengambilan b complex yang konsisten kerana pengambilan pil perancang memusnahkan zat vitamin B yang sedia ada di dalam badan si ibu. Vitamin B juga dapat melahirkan wajah ibu yang cantik berseri dan tidak kusam. B complex juga penting untuk program diet.

c) Vitamin C Sangat penting untuk menjaga salur darah, sebagai antioksidan dan membantu meningkatkan antibodi ibu. pengambilan Vitamin C juga membantu meningkatkan kandungan antibodi di dalam susuibu untuk anak yang sedang menyusu. So, sekiranya anda atau baby demam, cuma tingkatkan pengambilan vit c ke 2 biji sehari ...dan bagi ibu2 yg menghadapi puting melecet/luka/berdarah,insya allah akan mudah sembuh...satu lg kesannya kulit makin bersih, cerah & cantik. Vitamin C membantu pembentukan kolagen dengan lebih baik dan memudahkan penyembuhan luka2 kecil. alhamdulillah... happy dengar customer dapat hasil yang menggembirakan.



1 comment:

Iola said...

hee saya baru cuba cuba vitamain e shaklee :)

hai ^^ kalau ada masa jemput meriahkan segmen Giveaway ini ya :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...