Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

lagi testimoni penjagaan kulit

salam ceria untuk para pengunjung. berikut adalah testimoni tentang penggunaan shaklee secara dalaman untuk penjagaan kulit wajah.

Zuera MYzuera : 1week guna set d mmg kulit xkering...parut jerawat samar2...but still da jerawat lagi...mula2 mkn vit shaklee ni da satu jerawat timbul tang dahi tp sy wt dono je...terus mkn vits shaklee (vita C,B kompleks n E)..atas pandua...n oleh kak cery...arini dtg keja mmber opis tegur kulit nmpk lain sbb parut2 jerawat dh makin samar2...wow so amazing kan....suke suke suke...sy ke teruskan mkn vita shaklee utk kesan yg berterusan....n kulit sy pun xkering...n yg paling best susu sy pun maintain...n bby dpt nyusu smpai kenyang...ESP....huhu..:)...nyway tqvm buat kak cery yg sudi bg support kt sy...

Azlina Mohd Shafie : agreed with u zuera..saya pun sama.. dan Vit E...(gara-gara teruja baca citer kak arnie..hohoho) then bg tau dkt member saya tgh period..dia pelik eh selalu muka saya berjerawat time2 mcm nie..skrg tak plak..even my boss punya PA pun tegur..muka akak nampak makin cerah la...hehhe..anyway..jerawat yg kuar pun segan2 je..kuar sehari peh tu hilang..tak ada scar bagai..i really2 love vit E...

Izza Fza : ada jerawat nak kluar..keesokan pgnya..trus xde jerawat tu..sakit pon xde..pelik bin ajiab..tp tu la yg fza alami..parut2 luka pun makin pudar..mmg beshh...now da msk bln ke2 pnggunaan...kulit muka pon bersih..sbb jerawat segan nak muncul..hehe..
many thnx 2 Ct Nusrat Raihan ^_~

Cery MamaFaiz : ‎Zuera MYzuera.. tu u baru try trial set d je... if u minum sekali ESP... perghh... pasti u jatuh cinta forever dgn shaklee. berbaloi2... meh baca kesan ESP ke kulit dan mcm2 lg kesannya http://www.mamafaiz.com/search/label/Soy%20Protein

Azlina Mohd Shafie : cery berry, i mkn vit e dgn esp...memula makan vit e sahaja...so dah nampak jerawat dah tak keluar..kalau keluar pun segan2 shj..anyway..nie masuk 5 hari makan esp..wallah la..flawless rasanya..eh eh perasan jap...rugi rasanya berkenalan dgn shaklee terlalu lambat..at least dah jumpa something yg serasi..syukur!

Zuera MYzuera : terbaekkk wok....jom ramai2 kita pakat jadi cantikkk.....hehee..hebat shaklee cantikk zuera..ahaks...pepun Syukur sgt2...

Chrysalis Nurul : sy pun baru amek esp...yg sy perasan,kulit muka sy nmpak mcm berseri jek,even berpeluh2 and tak pakai bedak...budak2 sekolah pun tegur,cikgu..cikgu lawa la..haha..sengih sampai telinga...

inilah set penjagaan kulit dari dalam yang mereka cuba.




dan untuk hasil yang lebih baik.. kalau ada kemampuan boleh tambah ini
sangat mengujakan...!!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...