Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Cuti tanpa gaji dan beranak...

salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

fuuhhh...!!! settle closing hari nih. owh... offer nutriferon berakhir hari ini. ada 3 kotak lagi yang masih dijual pada harga promosi. jika anda berhajat silalah hubungi saya.

aha... baru dapat bernafas. sebenarnya yang berlama2 saya tak update blog nih sebab sedikit sibuk dengan kerja2 pejabat dan urusan keluarga. bulan lepas saya sibuk "beranak". aha... belum rasa contraction tiba2 dah beranak... maksud saya, bulan lepas saya telah lahirkan seorang lagi leader yang mana jumlah keseluruhan ialah 3 orang supervisor. kelahiran leader yang ketiga ini melayakkan saya naik ke rank Coordinator. sekarang tumpuan saya adalah untuk setiap supervisor naik ke rank senior supervisor yang mana mereka memerlukan seorang anak yang menjadi supervisor. (husin hantu kak limah kata supervisa... hahaha...)

apa yang buat saya happy ialah mereka telah pun ke tahap pendapatan 4 angka dan dengan rank ini juga mereka bakal mengejar program bonus kereta yang ditawarkan oleh pihak shaklee. selain dari itu leader juga berpeluang untuk melayakkan diri ke percutian bertaraf 5 bintang. Alhamdulillah akhirnya saya berjaya memenuhi kelayakan bonus kereta tersebut serentak dengan kenaikan rank Coordinator pada bulan lepas... maknanya double celebration laa nih. so saya bakal dapat dua cek... satu cek bonus kereta dan satu lagi cek naik rank. Alhamdulillah...apa yang menarik tentang biz shaklee ini ialah anda boleh jangka dan set target berapa banyak bonus yang anda mahu. sentiasa berfikiran positif dalam apa jua keadaan dan keep on moving walaupun anda rasa perjalanan anda terlalu perlahan untuk sampai ke tahap yang anda impikan. perjalanan masing2 dalam biz ini tak sama sebab rezeki masing2 juga tak sama. semua di dalam perancangan Allah cuma bahagian kita ialah yakin dan berusaha untuk mencapainya.

saya telah mengambil cuti tanpa gaji selama dua minggu pada bln ini yang mana seminggu berada di rumah mertua kerana membantu beliau menyiapkan keperluan kenduri sambut menantu dan seminggu lagi saya sibuk mengemas rumah. alhamdulillah walaupun semasa berada di kampung dan tiada kemudahan internet, kurang membuat promosi, update blog dan terputus hubungan dengan promosi di fb, 3 orang kenalan menghubungi saya menyatakan hasrat ingin menyertai kumpulan saya. insya-Allah selepas ini akan lahir lebih ramai leader dan sama2 menuju puncak jaya. aminnn...

akhir kata, untuk anda yang berminat menceburi biz shaklee terutama surirumah sepenuh masa yang ingin mencari pendapatan sampingan, anda boleh mencuba peluang biz ini. walau berapa pun yang akan anda dapat, at least dari titik peluh sendiri. buat dari hati dan bukan kerana terpaksa. insya-Allah... anda pasti berjaya.

Psstt... jgn malu2 nak cuba yer... cepat... bleh hubungi saya...Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...