Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

GLA Complex : Usaha untuk hamil

Assalamualaikum dan salam sejahtera
selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.
semoga anda semua berada dalam rahmat Allah di sepanjang Ramadhan yang mulia ini... aminn...

Terima kasih kerana sudi menjengah. hari ini saya rasa teruja nak kongsikan berita kehamilan sahabat saya. pada usia 36 tahun sekarang ini diberi peluang kedua selepas keguguran kali pertama beberapa tahun yang lampau. Sesungguhnya Allah maha mendengar permintaan hambanya.


Pada mulanya kawan saya agak sangsi untuk mencuba. mungkin dah berasa bosan mencuba tapi tak berjaya namun saya pujuk dia agar bersabar dengan ujian ini. anda bayangkan dalam semua empat adik beradik perempuannya yang berkahwin tiada satu zuriat pun yang lahir dari mereka. adakah berkaitan dengan  mistik? saya pun tak tau nak kata. Puas berubat moden dan tradisional serta ke pusat rawatan Islam. akhirnya kawan saya ini bersetuju untuk mencuba set kehamilan yang paling ringkas saya cadangkan kepadanya iaitu B comp, GLA complex serta ESP.

Perkhabaran pertamanya iaitu "sudah lewat seminggu haid belum datang" memang mendebarkan saya. saya faham perasaan orang yang berharap tetapi hasilnya hampa. katanya masih belum buat ujian air kencing takut hasilnya mengecewakan. saya berdoa agar positif dan menunggu berita selanjutnya. selepas seminggu dia menghantarkan gambar UPT dengan berbelang dua... saya sebak... gembira... masakan tidak... saya kini hampir 5 tapi dia baru nak bermula. Saya sangat bersyukur dan tumpang gembira dengan berita ini. Semoga berita kehamilan ini juga disambut gembira oleh ahli keluarga yang lain serta dapat mendoakan kandungannya sihat, selamat sehingga melahirkan... Ya Allah... berilah peluang buat hambaMu... amin...Sempena promosi GLA complex masih lagi berlangsung, jangan lepaskan peluang sekiranya anda masih mencuba untuk hamil. Selain dari untuk kesuburan anda juga boleh dapatkan GLA complex untuk fungsi yang saya sebutkan di atas.

Jangan malu jangan segan... lai lai lai... sementara stok masih ada.


Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...