Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Seronoknya berpantang dengan Shaklee

salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

apa khabar? saya sihat saja dan berdebar nak tunggu signal kelahiran bayi. seram walau pun dah masuk anak ke-5. harap2 dipermudahkanlah. sejak akhir2 ini kerap dapat perkhabaran kematian bayi dikalangan rakan2 ofis... sedikit sebanyak terganggu juga emosi. tapi saya cuba berada dalam keadaan positif.

minggu lepas ada sesuatu yang memotivasikan saya. customer yang sorang nih ofismet saya dan telah mencuba full set untuk berpantang. Pengambilannya cuma yang basic sahaja (bukan mcm saya yang plan berderet2 tu) tapi beliau cukup gembira. jom tengok apa kata beliau.


Alhamdulillah... teruja laa juga menengoknya. walaupun saya pengamal shaklee tapi tak pernah laa nak start pam selepas minggu kedua pantang. yang seronok time pantang tu mmg berehat2 jer kijenya... haha.... biasanya saya pam selepas sebulan. tapi kalau nak ikutkan dah lambat dah tu. lebih baik dimulakan sejak awal. insya-Allah berpantang kali ini mau rajin sikit. maklumlah kena buat stok banyak2. tahun depan  saya nak pergi US, reward untuk leader dibawah anjuran Shaklee. tinggal lah baby untuk seminggu mcm tu.. haa... mana nak korek stok tu nanti. dibuatnya masa nak pergi tu baby dah setahun rasanya production pun ada sikit kurang... so kena start stok dari awal. 

okeh lah... nanti sembang2 lagi. ada yang berminat dengan insentif lawatan luar negara ke? aha... ada sempat nanti saya kupas. tahun ni tripnya ke London tp saya tak dapat gi sebab tak cukup point. yang dapat insentif dalam negeri sahaja iaitu Kota Kinabalu. pun tak pergi juga sebab dah sarat tak lepas nak naik kapal terbang. jadi suami tercinta yang menggantikan trip tu. walau pun enjoy di sana tapi hatinya tetap bimbang akan keadaan saya yang menunggu hari nih... saper tak sayang bini ooiii... hahaha... 

okeh sehingga bertemu lagi. jgn lupa singgah yaa... daa...


Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...