Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Dulu lain sekarang lain....

Salam semua dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

Maaf kerana sempat bersawang blog nih. Sebulan tak update promo... haha
Al-kisahnya sebaik saja saya start kerja lepas cuti bersalin pada bulan Disember tahun lalu, pihak admin dah blocked semua capaian blog jadi tak sempat nak amik masa utk update. balik rumah lagi laa tak sempat nak blogging. faham sajalah keadaan anak lima tanpa maid mcm tak menang tangan. pdate guna smartphone? boleh tapi tak puas mcm mengetuk kibod cik Mac saya nih.

Setelah 10 tahun saya menyandang tugas sebagai pegawai, saya telah mengambil keputusan untuk menamatkan perkhidmatan di ofis dan menyambung perkhidmatan di rumah. aha... sebenarnya ada option work from home tapi memandangkan saya nih orangnya tak multitasking dan mudah lari fokus end up nanti mudah jadi stress. maka saya mengambil keputusan untuk jana wang dari rumah di samping menjaga anak2 kandung dan anak2 bisnes. boleh ke nih? rupa2nya duduk di rumah lagi kelam kabut dibuatnya. mungkin masih belum dapat menyesuaikan diri dengan keadaan. mujur saya mengambil keputusan untuk berhenti sebab saya tahu apply cuti tanpa gaji pun tak lepas walaupun layak utk option tersebut.

okeh... saya masih di peringkat permulaan. masih boleh dimaafkan dengan kecelaruan as WAHM. dari masa ke semasa akan cuba perbaiki kelemahan...


Berminat untuk jana pendapatan dari rumah? mai lah rojer...


Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...