Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Supplement asas untuk sihat dan cantik

salam sejatera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.
terima kasih kerana singgah di maipilihdotcom untuk mendapatkan info nutrisi.

dua hari lepas saya disapa sahabat lama di FB. nampaknya beliau berminat nak mencuba produk Shaklee. beliau bertanya tentang supplement yang membantunya menjaga kesihatan dan bertenaga. saya menjawab 4 item di bawah. kemudian ditanya lagi sekiranya dia mahukan supplement untuk kesihatan dan miliki kulit yang cantik. jawapan saya masih juga 4 item di bawah.

untuk anda yang masih baru dengan makanan tambahan shaklee tentu pening  tak tahu nak pilih supplement yang mana satu paling sesuai untuk tahap kesihatan anda. jika anda dapati anda sihat dan tidak ada masalah kesihatan tertentu, saya cadangkan anda mencuba set Family Wellness yang terdiri daripada B comp, vitamin C, vitalea dan ESP.


Bila kita katakan tentang basic atau asas, tentu pada anggapan kita sejenis sahaja sudah memadai iaitu multivitamin. sebenarnya kita tidak sedar tentang vitamin C dan B complex mudah termusnah dan tidak mudah untuk kita dapatkan semula dari dalam diet harian kita. saya tak skip pengambilan tiga beradik nih cuma ESP pula saya mix dengan Shaklee Collagen Powder. maklumlah umur dah dekat 4 series... hihi...

boleh dapatkan stok anda dari saya serta khidmat nasihat secara percuma. dapatkan pada harga terbaik hanya di maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.


Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...