Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Gabungan mealshake dan omega utk tingkatkan sistem imunisasi tubuh anak2

salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.
alhamdulillah...dah sampai bulan Rejab kita nih. tak lama lagi datang bulan syaaban dan kemudian menjelmalah ramadhan. dah abis ganti puasa ker bagi yang berkenaan? ramai pelanggan2 shaklee mengamalkan pengambilan supplement 3 serangkai iaitu ESP, Mealshake dan Performance drink diwaktu sahur bagi mengekalkan kecergasan dan stamina hingga ke waktu berbuka. biasalah berpuasa dikala orang lain boleh minum dan makan depan kita mmg satu cabaran besar nak melawan nafsu. macam budak2 pun ada juga dah besar2 pun tak tahan... hahaha...

okehlah... cerita tentang tiga serangkai tu nanti saya kongsikan di lain kesempatan. kali ini saya celah dululah tentang imun sistem anak2 kecil nih yang masih "fragile". sebagai ibu bapa kita cubalah beri yang terbaik utk anak2 supaya dia sihat hati kita pun senang.

 tak lama dahulu saya terbaca status seorang teman di fb tentang keadaan anaknya yang sering sesak nafas dan komplikasi lain. anak2 nih kalau sakit sedikit pun kita dah cuak sebabnya dia kecil lagi tak pandai nak cakap apa. nak luahkan kita pun tak faham tentulah risau dengan keadaannya tu kan.

untuk anak2 saya sangat mengesyorkan pengambilan mealshake dalam diet harian. mealshake merupakan makanan tambahan yang dilengkapi dengan zat galian dan mineral yang diperlukan oleh tubuh. jom kita tengok apa kata ibu yang telah mencuba utk anaknya.


ada seorang teman sepejabat anaknya eczema. sebelum nih ada cuba herbal blend cream dan bulan depan baru nak cuba mealshake. kebetulan ada juga ibu2 yang merawat eczema anaknya dengan mealshake so boleh laa kita kongsikan kegembiraan mereka.



walaupun telah banyak kita usahakan tapi jangan terlalu cepat mengalah. mungkin penawar penyakitnya dengan shaklee... siapa tahu? kita hanya merancang dan Allah jua yang menentukannya. segala puji bagi Allah yang maha penyembuh. semoga segala usaha yang dilakukan akan ditemukan dengan penawarnya... insya-Allah.

untuk anda yang ingin mendapatkan produk shaklee sila email saya di bibimie@gmail.com atau sms/call di talian 012.7640.760. semoga kita sama2 mendapat manfaat dari perkongsian ini. insya-Allah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...