Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Omega-3 Fatty Acids: A Novel Fat Burner

Selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.hari ini saya nak share satu artikel yang ditulis oleh seorang fitness trainer, Brad Schoenfeld tentang tajuk kat atas nih. boleh baca kat sini. artikel ini membincangkan bagaimana asid lemak omega-3 bertindak mengurangkan lemak2 dalam badan kita serta panduan pengambilan asid lemak omega-3 yang optimum.

ada beberapa testimoni tentang pengurangan berat badan menggunakan omega-3 ini. teman seperjuangan telah sudi berkongsi ceritanya mengurangkan berat badan. sebelum ini mmg beliau fokuskan pada penggunaan lecithin utk mengurangkan berat badan tetapi kesan lebih baik diperolehi bila mula menggantikan lecithin kepada omega guard stelah mendapat maklumbalas dari pelanggan beliau sendiri.

Pengambilan omega guard ialah 3 biji sehari selepas sarapan pagi. tengaharinya beliau cuma mengalas perut dengan ESP + meal shake + performance drink. malam masih lagi kekenyangan kerana kerap minum air. bagaimana boleh kerap minum air? omega guard bersifat panas maka anda akan berasa kehausan. jika anda kekurangan cecair, penggunaan omega guard akan mengakibatkan anda demam. sebab tu untuk kanak2 hanya disarankan seminggu 2 atau 3 kali sahaja. jika ditambah dengan sedikit senaman, pembakaran lemak akan berlaku lebih cepat lagi.


sila hubungi saya melalui email bibimie@gmail.com atau di talian 012.764.07.60 untuk membuat tempahan atau pertanyaan lanjut tentang produk... sehingga ketemu lagi...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...