Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Langkah kecil yang membawa perubahan besar dalam hidup

Selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda. 

Bagaimana persiapan anda menjelang Ramadhan? Pastikan anda membuat persediaan terbaik bg mengekalkan tenaga sepanjang hari memandangkan keadaan cuaca sekarang agak panas dan keadaan berjerebu. Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dlm leadaan sihat dan dipermudahkan utk melakukan solat sunat terawih serta amalan2 sunat yg lain. 

Hari ini saya nak kongsikan anugerah yang saya perolehi tempohari sewaktu berlangsungnya National Conference 2013/14 di Sunway Pyramid Convention Center. 


Saya rasa teruja kerana kebanyakannya atau boleh saya kata 3/4 pengunjung yang hadir adalah berbangsa Melayu. Master Parade dan poster2 Master Coordinator dipelopori orang2 Melayu. Satu perkembangan yang hebat kerana bangsa Melayu yang memilih MLM Shaklee telah mengorak langkah bijak, berdaya saing, berjiwa kental dan saling membantu antara satu sama lain. saya pasti semua SID mempunyai niat yang sama iaitu membantu anda meningkatkan taraf kesihatan serta membantu downlines meningkatkan taraf kehidupan. Berada di dalam kelompok jutawan memberikan rasa kelainan dan aura yang sukar diungkapkan. Alhamdulillah kini saya semakin hampir menuju ke tangga Master Coordinator. Mengimpikan satu empayar yang membawa nama Rakan Nutrisi ~ satu kelompok SID yang mantap dalam perjuangan berkongsi info tentang produk berkualiti tinggi jenama Shaklee. 

Sebelum ini saya senang dengan perniagaan konvensional. saya jual anda beli. habis cerita. dulu2 meriahnya saya dan suami berniaga menjelang Ramadhan. Dari menjual kerepek, kerongsang, tudung sehinggalah menjual daging dendeng. perniagaan ini mewujudkan satu pendapatan tambahan sehala. memang tak pernah terfikir untuk melibatkan diri dalam mana2 perniagaan MLM namun sistem Shaklee telah merubah persepsi saya terhadap perniagaan MLM. 

ternyata sistem yang shaklee tawarkan adalah adil. bila2 masa sahaja downline boleh memintas rank mahupun bonus upline. maka tiada istilah downline kerja teruk, upline goyang kaki. yang penting, siapa buat dia dapat. istimewanya sistem ini telah banyak membantu meningkatkan taraf kesihatan dan  ekonomi pengguna dan pengedar Shaklee.

Di Shaklee, menjadi jutawan adalah satu kemestian dan bukan pilihan. bila ada ketikanya kita rasa terhimpit, sesak, tak cukup... sudah tiba masanya untuk bertindak mengatasi segala kekurangan dan kesempitan tersebut. Persoalannya sampai bila mahu berada dalam keadaan cukup2 makan? bilakah masa yang sesuai untuk menjadi seorang yang menyumbang terhadap kepentingan agama dan masyarakat? atau setidak2nya dapat memberi percutian terbaik buat anda sekeluarga.

Oleh itu kami ingin menjemput anda melapangkan masa untuk melakukan satu langkah kecil yang akan membawa perubahan yang besar dalam hidup anda. 

Hubungi saya untuk temujanji ini ya. Sementara kekosongan masih ada. 


Cik Pau (846053)
012.764.0760


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...