Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Peluang yang mesti direbut

Selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

Bagaimana puasa hari pertama anda? Semoga kita dapat memanfaatkan Ramadhan kali ini sebaik2nya. Jgn lupa doakan agar kita dipanjangkan usia dan masih berpeluang utk bertemu Ramadhan seterusnya. Insya-Allah. 

Saya nak cerita tentang kelas yang saya kendalikan buat kali ke-3 khusus buat SID baru untuk memulakan biz shaklee. Alhamdulillah sambutan menggalakkan. 


Kelas sebegini penting bg anda yang baru berjinak2 dengan dunia Shaklee. Ini bg memastikan setelah anda benar2 jatuh cinta dengan produk, anda perlu memahami pelan kenaikan pangkat, tawaran dan ganjaran yang boleh direbut serta peluang mengembangkan postensi diri. 

Di Shaklee, kami memegang teguh falsafah "help others to help others". Ini termasuklah dari segi kesihatan mahu pun peningkatan ekonomi individu. Saya percaya masih ramai diluar sana yang masih perlu dibantu. 

Saya akan mengendalikan kelas yang berikutnya dalam waktu terdekat dan masih lagi untuk anda yang ingin memulakan biz Shaklee. Jika ada yang berminat bolehlah maklumkan kepada saya dan saya akan hubungi semula untuk memberikan tarikh dan tempat utk sessi akan datang. 

Langkah kecil yang pertama pasti merubah kehidupan anda seterusnya. 

Cik Pau (846053)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...