Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Kurangkan berat badan di bulan Ramadhan.

salam semua dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

apa khabar? dah seminggu berpuasa ni rasanya semua dah steady tak ada lemah2 melepek semua. hari ini saya nak share testimoni tentang pengurangan berat badan dengan hanya mengamalkan herblax dan lecithin.


Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Herblax bertindak mencuci usus dan menanggalkan sisa2 lama yang terkumpul di usus anda. perut yang membuncit akan menjadi sedikit kempis. bila usus telah dibersihkan dari sisa2 lama, usus akan kembali bekerja dengan lebih efektif dan nutrisi dapat diserap sepenuhnya.

Lecithin bertindak sebagai pengurai lemak menjadi bentuk yang mudah disingkirkan melalui pencernaan. selain dari itu, lecithin juga bertindak meningkatkan daya ingatan seseorang. ia juga memainkan peranan penting terhadap kesihatan jantung. lecithin juga berupaya menyingkirkan kolesterol supaya tidak berkumpul menjadi plak dalam salur darah yang akan mengakibatkan berlakunya strok. 


Pilihan termurah untuk anda yang ingin mengurangkan berat badan di sepanjang Ramadhan. hubungi saya untuk mendapatkan jadual pengambilan yang betul. 

Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...