Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Testimoni vivix

Selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

hari2 mau cerita vivix. saya memang sangat menyukai vivix dan tak perlu sukat2 nak minum vivix. tuang saja dalam mulut. memang cepat habis kalau gitu... hehe...


*Retail Price RM475 (150ml)


saya nak share kisah paling glamer kalau anda google kesan pengambilan vivix. kisah iffa seorang penghidap SLE iaitu penyakit autoimmune yang masih lagi menjadi misteri puncanya. iffa menggunakan vivix selama 5 bulan. iffa banyak kali collapse sehingga mengganggu perjalanan hidupnya sebagai seorang pelajar yang ingin cemerlang dalam setiap peperiksaan. pernah collapse ketika hampir menduduki PMR serta mengalami gangguan ingatan dan fokus. kejadian yang paling teruk pada oktober 2006 dan mengalami keroskan hati, serangan saraf, pendarahan kulit dalaman dan luaran akibat dari sindrom steven johnson. berada dalam keadaan kritikal dan warded selama 10 hari. alhamdulillah setelah bertemu dengan vivix shaklee iffa kini dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat dan sentiasa teruja utk kekal sihat... (insya-Allah...)

berikut ialah testimoni dari luar negara. alhamdulillah... tumpang gembira dengan hasil positif semua pengguna. walaupun dalam FAQ yang saya kongsikan pada tempohari ada pengecualian terhadap ibu hamil dan menyusukan tapi saya tetap mengamalkan vivix ketika kehamilan yang terakhir sehinggalah sekarang.

Berita baik...!!! Percuma keahlian shaklee utk pembelian 2 botol Vivix... dan dapatkan bonus 3 angka pada bulan berikutnya. sehingga bertemu lagi di lain entry.


Cik Pau (846053)
012.764.0760 | bibimie@gmail.comNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...