Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Vivix dengan kandungan bahan terpilih


salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

seperti yang dijanjikan saya nak share tentang kandungan utama vivix dan apa istimewanya 4 bahan ini terpilih iaitu polygonum cuspidatum, muscadine grape, european elderberry dan purple carrot.
Polygonum cuspidatum
mengandungi resveratrol yang bertindak melambatkan proses penuaan, merendahkan kadar kolesterol, tekanan darah dan mengurangkan berat badan. 


Muscadine grape
mengandungi polifenol dan asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi. mempunyai ciri-ciri yang boleh menghentikan aktiviti bahan kimia penyebab kanser, antivirus dan anti-bakteria.


European Elderberry
mengandungi flavanoids, vtamin A, B dan C serta mempunyai ciri-ciri antioksidan yang kuat. bertindak menguatkan sistem imun dan melawan jangkitan selesema, asma, batuk, sesak dada dan diabetis. berupaya merendahkan tahap kolesterol dan mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok. mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan serta fungsi penghadaman. 


Purple carrot
mengandungi vitamin A yang baik untuk mata. anthocyanins pada purple carrot merupakan antioksidan, anti-radang, anti mikrobial dan anti-carsinogen. berkebolehan mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. mengandungi asid klorogenik yang boleh mengurangkan diabetis. 

Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...