Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Keistimewaan Shaklee Collagen Powder

salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

Pernahkah anda dengar tentang Shaklee Collagen Powder? jika anda pernah mendengar tentangnya, tahukah anda apa keistimewaannya? hari ini saya kongsikan betapa istimewanya SCP yang anda perlu tahu.

Tidak lama dulu, heboh tentang penggunaan rumpai laut sebagai sumber kolagen. seingat saya ada gred dan warnanya. harga mengikut kelas gred pula. saya pernah mencuba tapi kembang tekak nak telan. hanya bertahan untuk beberapa hari dan kemudiannya ke tong sampah tempat akhirnya. sejauh mana pentingnya kolagen untuk tubuh kita?

Kolagen merupakan protein yang paling banyak terdapat dalam badan manusia. Ia menyumbang kepada 75% berat dalam tahap kulit yang sihat. tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa yang sihat dan menampilkan susuk tubuh yang muda.

Kehilangan kolagen meningkat seiring dengan peningkatan usia. kemerosotan semulajadi ini boleh dipulihkan dengan pengambilan makanan tambahan. kulit akan kembali segar dan sihat, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan serta menguatkan dan menyuburkan rambut.

Apakah ciri2 kolagen yang baik dan berkesan untuk tubuh?
berikut ialah keistimewaan Shaklee collagen powder yang menjadi pilihan ramai:

1. mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diekstrak dari sisik ikan merah. SCP bermolekul sangat ringan kira-kira 1000 Dalton, merupakan ciri istimewa yang mudah diserap oleh tubuh.

2. mengandungi 7 bahan utama yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

3. oleh kerana SCP bermolekul sangat ringan, ia mudah larut dalam minuman kegemaran anda. setiap hidangan dipek dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana jua.

Nah... terbongkar sudah rahsia keistimewaan Shaklee Collagen Powder. Di entry lain saya akan kongsikan tentang keistimewaan 7 bahan terpilih yang digabungkan bersama. Jangan lupa singgah lagi ya. daa...Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

1 comment:

el said...

haiii sggh sini
slm kenal juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...