Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Master Celebration - Nana Macarona

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda. 

Alhamdulillah Allah mengizinkan saya menghadiri majlis gilang gemilang Master celebration yang meraikan Master Farhana dan Firdaus. 
Seorang yang masih muda tapi berupaya  mencapai status bebas kewangan pada usia 25 tahun. Rahsianya fokus jalan sendiri dan komited pada tanggungjawab utk membantu mereka yang memerlukan. Selain dari sentiasa berfikir positif, beliau juga mencabar diri untuk terus mendaki ke peringkat yang tertinggi seperti sekarang ini. 

Bila ditanya bagaimana beliau berjaya mencapai impiannya mengecap kekayaan dan bebas kewangan, beliau sebenarnya pernah mengalami kesempitan hidup dan dari situlah mulanya beliau bertungkus lumus untuk keluar dari kesempitan tersebut malah kini dapat memberikan kemewahan terhadap kedua ibu bapa dan keluarga yang telah banyak membantunya suatu ketika dulu. 

Beliau juga mengajak semua menjadi kaya dan berjaya supaya lebih ramai yg dapat dibantu selain dari memenuhi kehendak sendiri. Yang pasti kejayaan wanita muda ini menjadi telah menjadi inspirasi buat tetamu yang hadir. Beliau telah membuktikan kejayaan pasti tampil kepada mereka yang berusaha dan tiada istilah terlewat untuk memulakan bisnes Shaklee. Segalanya bergantung kepada usaha masing2 sejauh mana ikhlas dan rasa tanggungjawabnya terhadap downline yang dibimbing. 

Jika anda tanya berapa banyak pendapatan seorang Master Shaklee, saya tinggalkan anda dengan soalan matematik. Purata pendapatan tahunan seorang Master Shaklee ialah RM600K. Silalah gunakan kalkulator untuk mengira bilangan angka 0 di belakangnya. 

Ingin bermula sekarang? 
Jadilah sebahagian dari keluarga Rakan Nutrisi. Bersama kita ke arah muslimah yang kaya dan berjaya. Insya-Allah. No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...