Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Eksklusif : Jana pendapatan sampingan 4 angka

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

apa khabar? bersawang pula blog ni. ada masalah sedikit dengan port internet sejak akhir2 ni hujan lebat guruh kilat sampai rosak talian internet ni. So hari ini saya nak share tentang berita Eksklusif : Jana pendapatan sampingan 4 angka. apa yang eksklusifnya ialah secara langsung dari meja mentor jutawan muda Shaklee iaitu Presidential Master Shareeza Hashim.

Menyertai Magic class yang pertama sebagai fasilitator. 

Anak saya yang paling depan ni, Azmahani menyertai Magic class pada hari kedua. 

Magic Class ini khas untuk susur galur ahli yang direct dibawah PM Cery..... tapi yang terpilih saja tau. Oleh kerana saya ni anak PM Cery, jadi susur galur saya ke bawah tak kira berapa tingkat boleh datang menyertai kelas magic ini. 

Apa yang eksklusifnya selain secara personal dengan PM Cery ialah tumpuan yang dapat diberikan. hanya 5 orang untuk satu sesi jadi kumpulan yang kecil seperti ini lebih mudah untuk Q&A. pengisian kelas ini ialah tentang memulakan bisnes Shaklee. memulakan biz Shaklee nampak mudah tapi kalau tiada matlamat yang jelas pastinya tak tau bagaimana nak mula. ramai juga yang dah lama tapi tak berganjak... masih lagi master distributor. akhirnya menguburkan impian untuk kaya dan berjaya. bila kita tak bertindak, orang lain pula yang akan ambil tempat kita. kan dah rugi tu... 

Sertai Magic class Eksklusif : Jana pendapatan sampingan 4 angka untuk memulakan bisnes Shaklee. langkah awal ialah mendaftarkan diri sebagai pengedar Shaklee samada dengan bayaran RM75 atau perolehi keahlian secara percuma dengan Promosi yang bakal berakhir ini... Beli 6 ESP dan percuma 1, atau sebarang pembelian dengan nilai RM650. 

kalau mau boleh rojer ya... daaa


Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...