Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Tips memulakan bisnes Shaklee dan jana pendapatan 5 angka

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda.

Apa khabar? Semoga anda semua dalam rahmat Allah selalu. Terima kasih kerana mengunjungi maipilihdotcom. Tentu anda tertarik dengan tajuk diatas dan tak sabar nak tau tips memulakan bisnes Shaklee dan jana pendapatan 5 angka. Okeh boleh tarik nafas..... dan start baca.

Segalanya bermula ketika saya mencari supplement untuk meningkatkan penghasilan susuibu. Ketika itu anak saya baru berusia 8 bulan dan pada masa yang sama, saya juga mengalami masalah kesihatan lain. Jadi kerana bimbangkan keadaan bertambah teruk, saya berusaha mencari penawar untuk mengembalikan kesihatan di samping menambah susuibu. Alhamdulillah saya ditemukan dengan insan hebat, Presidential Master Cery yang telah membimbing dan membuka jalan untuk saya berkecimpung dalam bisnes Shaklee.

Jika dikira dari tempoh masa saya serius menjalankan bisnes shaklee ini, sudah melangkaui tiga tahun lamanya. Satu tempoh yang agak panjang tetapi banyak pengalaman yang dapat saya timba selama ini. Jatuh bangun, penerimaan, penolakan, konflik, krisis, boikot... banyak sangat kalau nak cerita. Tapi walau badai melanda saya tetap berdiri dan masih lagi kekal dalam bisnes Shaklee kerana saya yakin dengan produk Shaklee yang berkualiti dijamin berkesan, selamat dan semulajadi. Sistem pemasaran Shaklee yang adil juga telah menambat hati saya untuk kekal dan bertahan sehingga kini.Bagaimana harus anda mulakan?

1. Perkara pertama sekali yang perlu anda lakukan ialah menyertai keahlian Shaklee dengan bayaran RM75 atau keahlian percuma dengan sebarang pembelian sekurang-kurangnya RM650.
2. Menggunakan produk Shaklee dan merasai sendiri perbezaan yang anda alami selepas menggunakannya.
3. Berkongsi dengan umum tentang perasaan anda terhadap kesan2 yang berlaku selepas menggunakan produk Shaklee selama beberapa tempoh.
4. Mula membina empayar anda dengan mengajak rakan taulan, sahabat handai dan saudara mara menyertai misi anda untuk menggunakan dan memulakan perkongsian pengalaman kesan dari penggunaan produk Shaklee.

Ia cuma empat langkah mudah untuk memulakan bisnes Shaklee. Jadi apakah tips untuk menjana pendapatan 5 angka?

Untuk menjana pendapatan 5 angka, ia lebih mudah dari apa yang anda sangka. Ada dua cara untuk anda pilih yang sesuai dengan jiwa anda
  1. Meneruskan perkongsian tanpa jemu dan berurusan jual beli secara “direct selling”.  Hanya anda seorang yang membuat jualan produk dengan jumlah yang besar. Anda akan perolehi untung runcit dan bonus yang dikira melalui unit belian atau UV.
  2. Meneruskan perkongsian tanpa jemu dan berurusan jual beli secara “direct selling”. Di samping itu, anda mendaftarkan downline di bawah anda dan memberi bimbingan bagaimana membuat jualan produk Shaklee menggunakan cara 4 langkah yang tersebut diatas.

Cara kedua lebih mudah untuk menjana pendapatan 5 angka kerana Shaklee membayar anda sebagai fasilitator yang memberi bimbingan kepada downline. Dan yang lebih menarik lagi ialah Shaklee membayar sehingga 6 tingkat di bawah anda. Secara tidak langsung dengan cara ini juga, anda telah mengajak dan membantu lebih ramai orang menjana pendapatan, berbanding cara pertama yang hanya tertumpu kepada pendapatan diri sendiri. Fokusnya ialah membantu lebih ramai orang untuk memperbaiki tahap kesihatan dan kewangan. Anda akan perolehi pelbagai jenis bonus lain seperti bonus kereta, bonus kepimpinan dan tiket percutian 5 bintang secara percuma.

Terlalu panjang untuk saya huraikan satu persatu tentang menjana pendapatan 5 angka. Bagi anda yang berminat untuk memulakan bisnes Shaklee, kami melancarkan #ProjekBuatDuitRM500 pada bulan ini. Kalau pemberian BR1M setahun sekali, dengan Shaklee anda mampu mendapatkannya pada setiap bulan. Jika pernah terlintas difikiran anda untuk menjana pendapatan sampingan, inilah peluang yang harus anda cuba.


Anda boleh mengisi borang di sini dan akan dihubungi semula. Terhad untuk 20 orang yang terawal sahaja tau.  


Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...