Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Master Celebration tanda penghargaan Shaklee kepada pengedar

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda. 

Alhamdulillah semalam saya berpeluang menghadiri majlis meraikan master kam maria dan firdaus di hotel pullman, Putrajaya. Majlis ini adalah satu penghargaan Shaklee keatas pengedar yang telah mencapai peringkat yang tertinggi dalam Shaklee. 


Pencapaian sebagai Master Shaklee melayakkan anda memperolehi pendapatan tahunan melebihi RM600,000. Kejayaan ini bukan mengenai diri sendiri sahaja tetapi sebenarnya lebih kepada pencapain bersama. Berjaya menambah nilai dalam hidup orang lain samada dari segi kesihatan mahupun kewangan. Keadaan ini mampu mengubah kepada keadaan yang lebih baik pada ummah secara khususnya. 

Antara perkongsian beliau semalam ialah mengenai sistem kejayaan yang beliau pilih melalui : 
1. Mentor yg betul. Mentor sebagai contoh. Apa mentor kata kena ikut semua. 
2. Ilmu yg betul. Mesti ada ilmu utk kekal dalam perniagaan. Banyak membaca dan pergi kelas untuk mencari ilmu. Ada ilmu kena amalkan. 
3. Sistem yg betul. Sistem MLM shaklee sudah pun sempurna hingga x perlu buat sistem lain @ sistem sendiri. 
4. Tindakan luar biasa. Orang yg berjaya bertindak lebih dari kebiasaan. Tindakan yg biasa, hasilnya biasa2 saja. 
5. Impian luar biasa. Memacu kita bekerja keras untuk dapatkan impian tersebut. Impian adalah janji pada diri sendiri. Apa rasanya bila org lain mungkir janji pada kita? Bila kita mungkir janji pada diri sendiri kita akan rasa....? 

Suatu hari nanti saya akan pastikan untuk berada di atas pentas Master Celebration Fauziah dan Helmy. Membawa susur galur Rakan Nutrisi ke arah kejayaan bersama. Insya-Allah. No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...