Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Pilih kenaikan gaji 4.5% setahun atau RM450 sebulan

salam sejahtera dan selamat datang ke maipilihdotcom ~ rakan nutrisi anda. 
Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk meneruskan kehidupan dan berkongsi informasi tentang penjagaan kesihatan dengan para pembaca. Hari ini saya nak share tentang pilihan yang anda ada iaitu samada kenaikan gaji sebanyak 4.5% setahun atau RM450 sebulan. 

Makan gaji atau berniaga sendiri, mana lebih untung?

Sebelum ini saya bekerja di salah sebuah badan berkanun di ibu kota. kenaikan gaji yang diperolehi ialah sebanyak 4.5% setiap tahun. jom buat matematik sikit. bagi sel2 otak cergas. Contoh KENAIKAN GAJI SETAHUN SEKALI ketika saya menjawat jawatan pegawai di salah sebuah badan berkanun. penerimaan gaji setiap bulan adalah pada jumlah yang sama. Januari sebanyak RM3423 dan berakhir Disember sebanya RM3423 juga.

Berikut adalah contoh pengiraan kenaikan pendapatan setiap bulan dengan bisnes Shaklee.


Pada akhir cycle, pendapatan akhir ialah sebanyak RM5650 berbanding dengan permulaan cycle cuma RM600. kenaikan pendapatan lebih dari RM30K setahun. WOW...! Berapa jumlah kenaikan pendapatan sebenarnya tidak tetap. Ia bergantung kepada sejauh mana kemampuan dan usaha anda mengembangkan bisnes ini. Itulah harga yang Shaklee bayar atas usaha keras berkongsi kebaikan dengan pembaca diluar sana selain usaha membimbing downline sehingga boleh mencapai pendapatan 4 angka seperti mana yang upline pernah rasai... Yang paling utama di sini ialah ANDA BERHAK MENENTUKAN BERAPA BANYAK KENAIKAN  YANG ANDA MAHU PADA SETIAP BULAN.

Doa saya semoga lebih ramai lagi yang dapat dibantu. Jangan lepaskan peluang! mulakan langkahmu di sini ---->>Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

1 comment:

Nuyun Najmi said...

Menarik info akak ni. Sangat setuju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...