Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Pulangan pelaburan yang menguntungkan

Selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda.

Pernahkan anda impikan suatu pulangan pelaburan yang menguntungkan? Jika ada, apakah pilihan anda? Pelaburan ASB? Unit Amanah? Insurans? Emas? Topup? Perniagaan sehala? Atau perniagaan MLM?


Dulu saya juga mempunyai simpanan ASB. tapi selepas keluar statement ada keraguan, tutup terus akaun ASB saya. Saya pun tak pasti bagaimana pengiraan pulangan ASB sebenarnya tapi yang saya masih ingat, dengan kemudahan pinjaman ASB sebanyak RM40ribu, saya cuma memperolehi pulangan sebanyak RM3ribu untuk jangkamasa simpanan selama setahun. Pada saya jumlah tersebut memang sangat banyak. 

Semalam saya perasan status sideline saya tentang modal rm700 yang dia labur ke Shaklee. Pulangannya beratus kali ganda selepas 3 tahun. Betul ke tu? Jom kita kirakan bersama-sama.
Katalah permulaan bisnes Shaklee dengan menyertai ahli, pilihan yang anda ada ialah 
1. menyertai keahlian dengan bayaran sebanyak RM75 atau
2. menyertai keahlian secara percuma dengan pembelian produk sekitar RM700.

Mengira pulangan pelaburan.

Katakanlah anda tak begitu serius menjalankan bisnes Shaklee. Setiap bulan, bonus yang mampu dikumpul cuma rm200 iaitu dengan jualan sebanyak RM1800 pada bulan tersebut. Pendapatan dan jualan ini statik berlangsung selama setahun. Jadi, jika setahun logiknya pulangan pelaburan sebanyak RM700 tadi telah berkembang menjadi RM2400. Ternyata pulangan pelaburan yang menguntungkan sebanyak RM1700. WOW..!!!
Katakanlah anda serius dalam perniagaan ini dan berpeluang naik pangkat supervisor serta kekal pada kedudukan tersebut selama setahan. Dengan pendapatan sebulan sebanyak RM1500 bermakna setahun anda telah memperolehi bonus terkumpul sebanyak RM18,000. Ya Allah.... Dah boleh menabung untuk menunaikan fardhu haji rupanya. WOWWEEE....!!!

Pulangan pelaburan yang benar-benar menguntungkan.

Pernahkah anda terfikir perniagaan ini mampu berkembang lagi sehingga berakar umbi? Di sini saya ingin maklumkan kepada anda, bonus yang mampu anda perolehi dari perniagaan Shaklee adalah sehingga ke paras 6 kebawah. Bermakna, serius atau hanya suka-suka menjalankan perniagaan Shaklee, anda tidak boleh menolak kenaikan pangkat secara automatik dan pertambahan bonus yang akan dirasai pada 3, 5 atau 10 tahun akan datang. Ternyata bisnes Shaklee benar-benar merealisasikan satu pulangan pelaburan yang menguntungkan. Adakah anda mempunyai impian? Sertai kami di Rakan Nutrisi, bersama kita ke puncak kejayaan. Lambat atau cepat tidak menjadi ukuran tetapi yang penting IA PASTI BERLAKU!

Ya Allah, permudahkanlah urusan hambaMu ini, permudahkanlah perjalanan bisnes kami. Jemputlah kami menjadi tetamuMu, ya Allah. Amin...


Fauziah Hamzah (Cik Pau)
Shaklee ID : 846053 | Mobile : 012.764.0760 | Email : bibimie@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...