Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Shaklee pilihan supplemen terbaik

Selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda. 

Hari ini saya nak kongsikan tentang Shaklee pilihan supplement terbaik diantara semua yang ada di rak farmasi. Saya kongsikan info ini dari perbincangan kumpulan sokongan keluarga jutawan. Kenapa saya kata Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan 

Dr Bruce Ames, seorang ahli toksikologi dari UC Berkeley School of Public Health,telah membuat beberapa kajian dan eksperimen kepada beberapa vitamin dan mineral – B12, B6, niasin, vitamin C, vitamin E, zinc dan zat besi.Beliau menemui sesuatu yang amat mengejutkan, di mana kekurangan nutrien tersebut di tahap mikron boleh merosakkan sel, dan menyumbang kepada pelbagai masalah kesihatan termasuk kanser.

UC Berkeley telah menghantar cadangan kepada Shaklee untuk menjalankan Landmark Study di Harvard dan telah menerbitkan hasilnya dalam The Nutrition Journal pada tahun 2007.

Landmark study ni adalah untuk membuat perbandinngan antara:-
1. Orang yang mengambil Shaklee
2. Orang yang mengambil supplement lain
3. Orang yang tidak mengambil supplement langsung

Kajian dari UC Berkeley School Of Public Health mendapati mereka yang mengambil suplemen shaklee lebih sihat dari yang mengambil supplement jenama lain., mereka yang mengambil vitamin Shaklee menunjukkan kesan kesihatan yang paling baik dan apa yang menarik mereka yang berada dalam kumpulan Shaklee adalah jauh lebih muda, anggaran jarak 10 tahun.

*********

Wah... Saya akan setia dengan Shaklee sampai bila-bila pun. Saya sentiasa yakin setiap produk Shaklee berkesan, selamat dan semulajadi. 


Pilihan di tangan anda. Jadilah pengguna bijak. No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...