Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Vitamin pertama yang dicipta di dunia

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda. 
Tahukah anda apakah vitamin pertama yang dicipta di dunia? Vitalize-Mineral merupakan himpunan lengkap vitamin dan mineral yang dicipta oleh Dr. Forrest C. Shaklee. Ia terhasil daripada tumbuh-tumbuhan yang tidak dicemari dengan racun perosak dan ditanam secara organik. 


ISTIMEWANYA, tablet Vitalea disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina dan dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi membangun yang kompleks. Dengan ini, tablet vitalea yang terhasil merupakan multivitamin paling pantas di dunia yang melarut dalam air dan dalam tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil. 

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vitalea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Viatale juga telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai The Best Multivitamin pada tahun 2000. Dengan formulasi yang masih bertahan, TERBUKTI kualiti multivitamin keluaran Shaklee adalah yang terbaik dan menjadi pilihan pengguna no. 1 di dunia. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...