Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

ESP Shaklee untuk penyusuan

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda.

Masih lagi cerita ESP ya cik pau? Ahaa... dulu masa saya mula-mula berkenalan dengan Shaklee sebab nak tingkatkan susuibu sebenarnya. Alhamdulillah, Allah temukan saya dengan produk Shaklee ni. Banyak manfaat yang saya dapat termasuk memperbaiki kesihatan saya semula. Menyusukan bayi memang memerlukan kekuatan dan kesihatan pada tahap optimum. Kalau tidak memang badan rasa letih, lapar, tertekan di kala susu merudum, mudah jatuh sakit dan sebagainya. Maklumlah kilang susu sentiasa bekerja. Nutrisi pula ditarik dari badan kita. Maknanya kita berkongsi nutrisi untuk keperluan si manja.

Saya tetap bersemangat menyusukan bayi walau pun ketika itu saya perasan tahap kesihatan merosot. Saya kerap pitam dan keadaan ini sangat membimbangkan. Saya akui cepat letih dan penghasilan susu mula terjejas. Saya jadi tertekan dan ia lebih memburukkan lagi keadaan. Mujur teman sepejabat berkongsi tentang pengalamannya mengamalkan produk Shaklee. Dari situ saya mencuba dan hingga kini saya masih setia mengamalkannyakerana gembira dengan kesan yang saya alami.

Apa kata kita selami pengalaman ibu lain yang mengamalkan ESP dalam meningkatkan penghasilan susu dan khasiat dalam susu yang dihasilkan untuk si manja.


Ramai yang telah memilih untuk mencuba ESP, protein soya non-GMO yang berkualiti tinggi. Hasilnya pasti mengujakan anda. Dapatkan ESP pada harga istimewa dengan pelbagai penjimatan. Sebotol Vitalea akan diberi secara PERCUMA dengan pembelian 7 canister ESP pada harga 6 canister. Jangan lepaskan peluang kerana promosi terhad hanya sepanjang September. No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...