Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Kekal bertenaga sepanjang berpuasa

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda.

Memandangkan baru sangat kita mengakhiri Syawal, saya masih ingin kongsikan menu sahur saya yang tak boleh tinggal iaitu segelas ESP. Saya mula mengamalkan Shaklee sejak 5 tahun yang lalu dan rasa sangat teruja bersahur dengan segelas ESP kerana membuatkan saya kekal bertenaga sepanjang berpuasa. Tambahan lagi saya hamil dan pada masa yang sama berjaya berpuasa penuh. Seronok sangatlah tak perlu nak ganti puasa.

Resipi ESP yang biasa saya amalkan samada ESP + Air kosong atau ESP + Kurma/Tamar + air kosong. Biasanya kalau dah hujung bulan Ramadhan malas nak bersahur yang berat-berat jadi cukup dengan ESP. Kalau terlewat bangun untuk bersahur pun saya tak bimbang sebab boleh bersahur ringkas. Yang penting masih boleh kutip pahala bersahur tu.

Pengalaman bersahur dengan ESP juga dikongsi oleh sahabat saya ni. Jom kita baca apa katanya:


Ramai yang telah memilih untuk mencuba ESP, protein soya non-GMO yang berkualiti tinggi. Hasilnya pasti mengujakan anda. Dapatkan ESP pada harga istimewa dengan pelbagai penjimatan. Sebotol Vitalea akan diberi secara PERCUMA dengan pembelian 7 canister ESP pada harga 6 canister. Jangan lepaskan peluang kerana promosi terhad hanya sepanjang September. No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...