Social Icons

HIGHLIGHT!!! Sijil2 pengesahan halal diiktiraf oleh Jakim & USA & pengeluar gelatin yg di sahkan halal INFANCA

Peluang jana pendapatan

Salam sejahtera dan selamat datang ke maipilih.com ~ rakan nutrisi anda. 

Hari ini saya nak kongsikan peluang jana pendapatan di saat semua harga barang dan servis naik. Kita tidak mampu menak kenaikan demi kenaikan tapi kita boleh "adjust" pendapatan kita untuk memenuhi segala kenaikan tersebut. Yang penting usaha. 

Saya rasa teruja dengan tawaran yang Shaklee adakan untuk sepanjang setahun. Tak salah kalau kita jadi mata duitan untuk memenuhi keperluan. Ganjaran kewangan ini pula sebagai bonus prestasi, tidak menindas malah memberi manfaat kepada banyak pihak.

Anda boleh pilih yang mana anda mahu. 

Apa yang lebih menarik ialah anda boleh bolot kesemua 7 kriteria bonus dalam masa setahun. Yang ini kita kena diskas empat mata. Kalau tidak nanti tak faham. Bukan sahaja peluang menjana pendapatan. Anda juga akan menikmati peluang melancong keluar negara atau boleh memilih untuk menunaikan umrah secara PERCUMA. 

Untuk anda yang mengimpikan pendapatan tambahan sekitar RM500, sebenarnya anda boleh perolehi dengan mudah hanya sebagai pengguna sahaja. Dan tidak mustahil akan tiba masanya anda perolehi sebanyak RM3000+ sebulan juga hanya sebagai pengguna. Rugilah kalau anda tidak mahu peluang jana pendapatan sebegini mudah. 

Hubungi saya di talian 012.764.0760 untuk dapatkan maklumat lanjut bagaimana menjana RM500 sebulan dengan hanya menjadi pengguna dan juga penerangan bagaimana menikmati ganjaran bonus di atas. 

Cik Pau 
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...